Čuk Jernej Tozon je za javnost povedal, da je presenečen, da sta z njegovo plesalko Jagodo Batagelj izpadla iz šova Zvezde plešejo. Seveda so bili ob njunem izpadu presenečeni oboževalci in tudi ostali tekmovalci, najbolj pa Jernej in Jagoda sama.

“Tako kot vsi tekmovalci, sva tudi z Jagodo močno presenečena nad izidom. V vsak ples sem dal resnično 100% sebe. Nočem se spuščati v sodniške ocene, čeprav mislim, da sva bila z Jagodo včasih mogoče malo premalo ocenjena napram drugim. Sva pa vseeno le presenečena, da sva izpadla, saj sva bila po sodniških ocenah za Quickstep uvrščena dokaj visoko,” je povedal Jernej.

Je bilo vse skupaj zrežirano?

>> PREBERITE VEČ O TEM, ALI SO SLOVO JERNEJA IZ ŠOVA ZVEZDE PLEŠEJO, ZREŽIRALI >>

Na komentarje nekaterih na socialnih omrežjih, češ da je bila vse skupaj kuhinja in da je moral iz šova izpasti, ker gre s Čuki delovno na križarjenje, je Jernej pojasnil: “Iz moje strani je bilo vse izpeljano korektno. Križarjenje traja le en teden, od 23. aprila. Moja letalska karta je bila kupljena že veliko pred izpadom iz oddaje, za let po oddaji 24. aprila. Naslednja oddaja Zvezde plešejo pa je na sporedu šele en teden po mojem prihodu, saj je 30.4. zaradi praznikov namreč ne bo na sporedu in tako ne bi zaradi križarjenja čisto nič zamudil.”

Sporočilo za oboževalce?

“Z Jagodo sva zagotovo imela še marsikakšnega plesnega aduta v rokavu in še veliko več za pokazati ljudem v prihodnosti, a žal se je razvilo, kot se je. Zahvaljujeva se vsem, ki so naju podpirali in verjeli v naju in navsezadnje tudi glasovali vsako nedeljo,” je še povedal za konec.

Foto: Miro Majcen


Zadnje novičke

Prejšnji članekTako je Mario Galunič komentiral primerjavo s šarmantnim Clooneyjem
Naslednji članekHitri in drzni 8 po svetu že zaslužili rekorden kupček denarja