Naj spomnimo, da so jo dober teden umetno ohranjali pri življenju, potem ko ji je med rutinsko operacijo glasilk zastalo srce.

Joan so pokopali včeraj v New Yorku, na Temple Emanu-El, po poročaju AP naj bi ji Howard Stern prebral govor, Audra McDonald odpela skladbo Smile, v njen spomin pa so z dudami zaigrali tudi pesem 'New York, New York'.

V svoji osebni zahtevi glede pogreba, ki jo je izrazila v svoji knjigi iz leta 2012 –  'I Hate Everyone…Starting With Me', je komičarka Joan želela pogreb, ki bi bil kot glamurozen dogodek 'z lučmi, kamerami in akcijo'. Očitno je niso razočarali.

Večina udeležnih je nosila črne obleke z barvnimi dodatki, tako, da so očividci povedali, da je vse res spominjalo na kakšen dogodek z rdeče preproge. Vsepovsod so bili tudi oboževalci. Večina je na pogreb prispela okoli 11. ure dopoldan, ceremonija pa se je zaključila okoli polnoči.

Newyorkški zbor gejev je odpel nekaj hitov z Broadwaya, med drugim 'Hey Big Spender', Hugh Jackman pa je ob koncu ceremonije odpel še 'Quiet Please, There’s a Lady On Stage'.

Pogrebnega slovesa so se udeležili številni znani zvezdniki kot so Kathy Griffin, Rosie O’Donnell, Whoopi Goldberg, Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick, Dr. Oz, Bernadette Peters, Alan Cumming, Clive Davis, Carolina Herrera, Michael Kors, Barbara Walters, Geraldo Rivera, Diane Sawyer, Kathie Lee Gifford, Hoda Kotb, Andy Cohen, Donald Trump.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekHelen Mirren: Igralka izvrstnega videza se lahko pohvali z marsičem!
Naslednji članekMisel dneva: To potrebuješ, da uspeš!