Deli

Matta LeBlanca se zelo dobro spomnimo kot Joeyja Tribbianija iz serije Prijatelji. Zdaj bo Matt ponovno navduševal, vendar v vlogi očeta (v drugi sezoni komične serije Mož z načrtom, ki na male zaslone prihaja 8. junija).

O čem se bo šlo v seriji …

ker se Mattova žena vrne v službo, se Matt začne ukvarjati z otroki. Tako kot vsi starši sčasoma spozna kruto resnico, da so njegovi angelčki divjaki. Adam meni, da je povsem sposoben prevzeti večji delež starševskih odgovornosti, ko se njegova samozavestna žena po 13 letih gospodinjenja vrne med delovno silo. Vendar se Adam ne zaveda, kako težko je krotiti tri ne redoljubne otroke, ki si brez brezžičnega interneta ne predstavljajo življenja. Njuna še najstniška hčerka je mojstrska manipulatorka in sprva je navdušena nad “veselimi očkovimi uricami”.

Srednji otrok Teddy kljub nenehnim opozorilom ves čas drži roke v hlačah. Njuno najmlajšo hčerko, Emme, skrbi, ker gre v vrtec, kjer je stroga vzgojiteljica Wannamaker. Kot da to ne bi bilo dovolj, Adamu brat in poslovni partner Don daje obupne nasvete o družinskem življenju. Toda s pomočjo Andijine spodbude in nasvetov para enako obremenjenih staršev, Marie in Lowella, Adam prevzame vajeti v svoji družini, postavi pravila in ugotovi, da bo obvladal to delo. Kako bo šlo Mattu v vlogi očeta? Serija bo na televiziji vsak dan od ponedeljka do petka ob 15.20 na FOXu.

Igrajo: Matt LeBlanc  (Adam Burns), Liza Snyder  (Andi Burns), Stacy Keach  (Joe Burns), Matt Cook  (Lowell), Grace Kaufman  (Kate Burns), Matthew McCann  (Teddy Burns), Hala Finley  (Emme Burns), Kevin Nealon  (Don Burns).

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.