Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna in Helena Bonham Carter bodo združile čare in moči v novi akciji OCEANOVIH 8.

V Oceanovih 8 igra tudi Richard Armitage kot Claude Becker, spremljevalec Daphne Kluger na gali, kateremu se o dogajanju niti ne sanja ter James Corden kot John Frazier, zavaravalniški preiskovalec, ki poskuša sestaviti koščke kriminala, ki se je zgodil.

Po scenariju Olivie Milch je film režiral Gary Ross (Seabuscuit, Igre lakote, Pleasantville), Steven Soderberg in Susan Ekins pa sta film producirala.

Film o osmih ženskah

Sandra Bullock je o filmu povedala: “To je film o ropanju in filmi o ropanju so vedno zabavni. Kako bodo ukradli, kar mislijo ukrasti in kakšni zapleti se bodo na tem podvigu dogajali? Ampak Oceanovih 8 je v resnici veliko več. Oceanovih 8 je film o osmih čudovito kompleksnih, pametnih in zabavnih ženskah, ki vas bodo popeljale na njihovo osebno pustolovščino, skupaj z vsemi preobrati in zapleti, ki se bodo pojavili.”

Akcijski spektakel v kina prihaja predpremierno že danes, 13. junija. Svečana premiera filma bo potekala v ljubljanskem Koloseju, po vseh Cineplexxih po sloveniji pa bo film slavnostno zavzel kinodvorane v sklopu dogodkov Ladies Night!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTole si Alya hrepeneče želi po koncu koncerta!
Naslednji članekJoey Tribbiani iz Prijateljev v novi seriji