O iskanju prave je povedal: “O svoji ženi premišljujem ves čas. Sem nekako obseden s tem in kar želim, je najti osebo, ki bo znala govoriti takšne magične besede. To pomeni, da je življenje super brez pripomb. Želim žensko, ki ne bo slišala besed kot so, ‘kako si? ali ‘želim, da prideš na plan z nečim dramatičnim in mi dovoliš sedeti nasproti tebe.’  Ko bom našel osebo, ki bo takšna in ki bo na primer rekla, ‘ali lahko fotografiram tvojo zadnjico?’, takrat jo bom poročil.”

O svojih strahovih: “Moj strah je, da bom stopil do dekleta svojih sanj in ji rekel, ‘oprosti, a sem te hotel le pozdraviti’, ona pa se bo obrnila stran in rekla, ‘s tabo ne želim imeti ničesar’, zaradi česa v moji preteklosti. Vem, kako je biti slaven in premišljujem o svoji ženi, ko bo v kakšni reviji prebrala kaj o meni. Zaskrbljen sem, kaj si bo o meni mislila.”

O svojem zasebnem življenju: “Ne počutim se, kot da vsi poznajo moje zasebno življenje. S kom sem sinoči jedel ali kje sem jedel, ni moje zasebno življenje. Želeli ste reči Jessica Simpson? Recite Jessica Simpson. Ste hoteli reči Cameron Diaz? Recite Cameron Diaz. To ni moje zasebno življenje. Moje zasebno življenje je kar se zgodi v mojem srcu in glavi. Nihče ne ve, kaj se dogaja v moji glavi.”

O Jessici: “Glede Jessice želim povedati, da ne mislim govoriti o njej ali o svojem razmerju z njo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekStewart se je norčeval iz Angeline
Naslednji članekSlavni pari na podelitvi oskarjev