Sprva nismo bili popolnoma prepričani , ali se bo Johnny Depp sploh udeležil podelitve, toda ne le, da je prišel in se sprehodil po rdeči preprogi, to je storil v družbi žene Vanesse. Par se sicer zelo redko pojavi skupaj v javnosti in zato je bilo to pravo presenečenje!

Nicole Kidman je bila ena izmed tistih, ki so podelili oskarja, a preden se je odpravila na oder, je Nicole pokazala svetovni javnosti, kako očarana je nad svojim možem Keithom Urbanom. Nicole je nosila obleko modnega kreatorja L’Wren Scott in končno smo lahko opazili tudi njen nosečniški trebušček.

Da je ljubezen še kako živa, sta vsem pokazala tudi Calista Flockhart in Harrison Ford, ki ga boste lahko kmalu gledali v novem nadaljevanju filma o Indiani Jonesu.

George Clooney je ves čas za roko držal svoje dekle Sarah Larson, ki se je tako prvič sprehodila po oskarjevi rdeči preprogi. George Clooney sicer ni bil zmagovalec večera, je pa zmagovalka brez dvoma Sarah, ki je ukradla srce enemu izmed najbolj zaželenih hollywoodskih moških.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJohn Mayer išče pravo
Naslednji članekDara Bubamara pred sodnika