Ni novost, da Justin Bieber predstavlja navdih za milijone mladih ljudi po svetu in da se trudi svojim oboževalcem prenesti sporočilo, da morajo pomagati drugim in širiti ljubezen, toda ni vedno lahko ostati miren in zunaj pozornosti negativnih medijev.

Zaradi teh polemik je postal Justin navdih tudi britanskemu pevcu Eltonu Johnu. Slednji je v nedavnem intervjuju spregovoril o albumu 'The Diving Board', katerega glavna tema je slaba stran slave, in razkril, da sta bila navdih za eno pesem Lindsay Lohan in Justin Bieber.

Pevec je dejal: »Mogoče bi mislili, da je o meni, drogah prenajedanju, milijonih v cvetju, izbruhih jeze, o dragih oblačilih in očalih…toda ni o tem. Je o Lindsay Lohan, o Justinu, o teh mladih ljudeh, ki so zdaj slavni in ne vedo, kaj pri vragu se dogaja. Ne maram grdo misliti o Lindsay, saj je talentirana, dobra igralka je in nato so vse spremenile nore zabave in vsi pozabijo, kaj je prvo. Izgubili so se v ideji, da so slavni za to, kdo so in ne kaj so. Ti otroci se mi smilijo…Skrbi me, da so ti mladi pogubljeni.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Lucy Hale
Naslednji članekOjoj! Beyonce: Nekdo jo je potegnil z odra!