Komaj 24-letni pop zvezdnik ima že večji del svojega telesa pokritega s tetovažami. Pred kratkim je nazorne fotografije objavil na svojem Instagramu, sedaj pa je Justin Bieber razkril, kaj mu pomenijo. Na delanju tetovaž je namreč preživel že več kot 100 ur in povedal, da “ne obžaluje niti ene same“.

Zabavno?

“Če tetoviranje ne bi bolelo, bi vsi imeli tetovaže. No, morda ne čisto vsi!! Več kot stotine ur dela je na mojem telesu in nobene ne bi spremenil ali izbrisal. NARAVNOST OBOŽUJEM UMETNOST in moje telo je platno in to je TAKO ZABAVNO,” je napisal na Instagram.

Bieberjevo telo je dejansko že v večji meri prekrito s tetovažami, med drugim ima na prsih sliko leva, orla, križa, angelskih kril, rimskih številk in napisa ‘Božji sin’ ter ‘Namen’. Njegov tetovator, McCurdy ki je zadnjo jesen tetoviral Biebrove prsi, je razkril, da je umetnina nastajala 26 ur, delal pa jo je kar tri dni.

Ponosni tetovator

“@justinbieber hvala za tvoje zaupanje,” je zapisal. “26 ur dela 3 zaporedne dni je največ, kolikor sem nekoga tetoviral v svoji 13-letni karieri. Trden si ko skala, mali!” je tatoo umetnik zapisal na Instagram.

PREBERITE TUDI: Justin Bieber s to potezo precej presenetil

Medtem, ko ima večina tetovaž Bieberja religiozni pomen, pa najde mesto tudi za pomembne ljudi v svojem življenju, med drugim svoje dekle Seleno Gomez, ki jo ima vtetovirano na svojem zapestju.

“To je moje bivše dekle, zato sem skušal ujeti njen obraz z nekaj senčenja, a ljudje vseeno vedo,” je Bieber povedal lani. Trenutno s Seleno sicer nista skupaj, a Bieber jo menda zelo pogreša. “Ljubi jo. Želi si jo nazaj,” je povedal vir.

PREBERITE TUDI: Justin Bieber znova poskrbel za šok