Justin Bieber je v težkem obdobju svojega življenja, a dobiva ustrezno pomoč, je revija People izvedela od preverjenega vira.

»Justin je na tleh in utrujen. Bori se. Njegove težave sicer niso povezane z zakonom s Hailey Baldwin, z njo je srečen. Nekaj drugega je, kar ga psihično obremenjuje. A ima ustrezno in dobro pomoč in prejema terapijo. Počuti se samozavestno in verjame da bo kmalu bolje« je dejal vir.

Drug vir, ki je prav tako blizu Justinu, je za revijo potrdil, da hodi na psihoterapije. Prosili so tudi medijskega predstavnika za komentar, a se ta ni odzval.

PREBERITE TUDI: Hailey Baldwin je prvič po zaroki spregovorila za medije

Kriva je slava in pritisk staršev

Bieberjev prijatelj, ki je z njim preživel veliko časa, je priznal, da je za njegove mentalne težave predvsem kriva slava.

»Začel je kot tipični kanadski najstnik. Bil je super otrok, prijazen, vljuden in prijeten do vseh, ki so ga obkrožali. Slava pa ga je popolnoma spremenila,« je razkril in dodal:  »Njegovi starši so želeli da uspe, verjetno celo bolj kot on. Z očetom sta imela kompleksen odnos, res ga je gnal in veliko pričakoval od njega. Z materjo je bilo podobno.«

Dejstvo je, da je Justin prehitro postal slaven in s tem izgubil tudi del svojega otroštva, zato ga danes pestijo psihične težave, ki jim je očitno podlegel.

PREBERITE TUDI: Foto: Justin Bieber se je zlomil in planil v jok

 

 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekGola fotografija Sanje Grohar, ki vam bo dala misliti
Naslednji članekBomo Sašo Lendero ponovno videvali na malih ekranih?