Deli

Justin Timberlake je prepričan, da mu je kariera igralca preprosto usojena, petje pa naj bi bilo le še dodaten korak k njej. “Igranje je moja največja strast. Močno verjamem, da je moja usoda povezana s filmom,” je reviji Star razkril eden najpopularnejših pevcev in glasbenih producentov.
Timberlake je naredil dokaj uspešen transfer z glasbenega odra na filmska platna. Njegova vloga v filmu “Love guru” je bila namreč s strani gledalcev in kritikov odlično sprejeta, kot komik pa se je odlično izkazal tudi na različnih podelitvah glasbenih nagrad, med katerimi izstopa predvsem lanska podelitev MTV Music Awards.
No, kljub številnim pohvalam je pevec, producent in zdaj tudi igralec na promociji komedije “Love Guru” neprijetno presenetil predvsem medije. Njegovi menedžerji so zbranim novinarjem namreč ponudili ‘sramotno pogodbo’, ki je v njihovih vrstah izzvala popoln revolt, od medijev pa zahteva nevsakdanji tretma. “Novinarjem ni dovoljeno omenjati zasebnosti, uničiti morajo ves material, ki ga ni odobril njegov menedžment, o Justinu Timberlakeu ni dovoljeno pisati negativnih stvari,” so le nekateri deli pogodbe, ki so jo novinarji takoj označili za – nacistično.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.