Ambrož Vahen Kralj je svojim spletnim prijateljem pokazal nekaj utrinkov iz svojega življenja v zadnjih dneh in ostali smo brez besed.

Zadnje dni leta 2021 ni bilo medija, ki ne bi pisal o domnevnem razhodu enega najbolj priljubljenih parov letošnjega leta – Nine Radi in Ambroža Vahna Kralja.

Priznamo, da nismo čisto prepričani, če ta zveza še sploh obstaja. Najprej sta javnosti sporočila, da sta se razšla. Resnica naj bi bila drugačna – njun namen je bil spodnesti tla pod nogami vsem nevoščljivcem. Nina je za portal Zadovoljna.si povedala, da sta še vedno skupaj.  “Sama govoric o razhodu ne morem potrdit. Ljudje verjamejo, čemu želijo verjeti. Res je, da Ambrož rad napiše kakšno lepo sporočilo kakšni drugi ženski ali počne kaj, kar ni najboljše za trdno razmerje, in tu kdaj pride do nesoglasja, vendar pa govorice ne držijo. Vržeš kost, glodajo pa jo tisti kateri želijo,” je zaupala omenjenemu portalu.

V novo leto vstopila vsak zase?

Novega leta (verjetno) parček ni dočakal skupaj. Nina ga je praznovala v znanem klubu, Ambrož v družbi prijateljev. Oba sta objavila nekaj zgodb, vendar se nikjer nista pojavila skupaj. Mar to pomeni, da je ljubezni res konec?

Vir: Ambrož Vahen Kralj Instagram

Kaj želi sporočiti Ambrož?

Ambrož se prve dni novega leta izjemno zabava. Obiskal je Pohorje, nazdravljal s prijatelji, igral ročni nogomet in vsake toliko časa objavil fotografijo, na kateri so mu prijatelji napisali: “Ne smeš lajkat slike.”  Nina je v komentarju ob domnevnem razhodu za Zadovoljna.si (ki smo ga zapisali zgoraj) namignila ravno na takšna dejanja, ki jih počne.

Kaj želi sporočiti Ambrož (in njegovi prijatelji) ni znano in je bolj interpretacija vsakega posameznika. Nas je resno zaskrbelo, da najlepši par leta 2021 morda res ni več skupaj.

Vir: Ambrož Vahen Kralj Instagram
Vir: Ambrož Vahen Kralj Instagram
Vir: Ambrož Vahen Kralj Instagram

Nina se potepa

Kot kaže se tudi simpatična svetlolaska zabava po svoje. Nina je na Instagramu objavila fotografijo v zimsko idilo ovitega Bleda, kaj več ni pokazala.

Vir: Nina Radi Instagram
Vir: Nina Radi Instagram

Zadnje novičke

Prejšnji članekZakorakali smo v leto 2022. Poglejte, kaj vam v novem letu želijo znani Slovenci
Naslednji članekRomana Lavrič (Kmetija) je to prvič storila letos januarja! Bravo!