Leto je naokoli in že smo zakorakali v leto 2022. Po letu, ki je bilo polno vzponov in padcev, smo odprli novo nepopisano knjigo, v katero bomo ponovno beležili vzpone in padce. Naj bo leto 2022 predvsem zdravo, polno ljubezni, upanja, uspehov, zadovoljstva in uresničevanja ciljev ter odkrivanja novih sanj.

Sam vstop v novo leto je bil tudi letos drugačen. Korona še vedno ne dopušča takšnih praznovanj, kot smo jih bili vajeni, a smo kljub temu uživali v družbi ljudi, ki jih imamo radi. Uživali so tudi znani Slovenci, ki so ob vstopu v novo leto zaželeli same lepe stvari. Poglejte si njihova voščila.

Nika Zorjan je s čudovito obleko vsem zaželela srečno.

Vir: Instagram profil Nike Zorjan.

Tomi Meglič je v letu 2022 vsem zaželel na zdravje, čim več barv in ljubezni.

Vir: Instagram profil Tomija Megliča.

Manca Špik je poleg nepozabnega praznovanja v dobri družbi zaželela, da “naj ne manjka objemov, smeha, poljubov, dobrih pesmi, dobre kapljice in kalorij! 😃 Naj ti bo lepo!”

Vir: Instagram profil Mance Špik.

Saša Lendero je ob vstopu v leto 2022 zaželela vse lepo in dobro. Hkrati je zapisala: “Zaslužimo si! … in, čas je! 🥰🤩🥳” Za kaj točno je čas, se bo pokazalo čez leto.

Vir: Instagram profil Saše Lendero.

Marko Potrč je ob fotografiji svojega izklesanega telesa zapisal takole: “SREČNO in ZDRAVO 2022 vsem! Še posebej pa tistim, ki jih je v preteklem letu zmotil in motil moj izgled. 😄🎉🥳
Življenje je darilo vsak dan znova, ne obljuba večnosti. Zato ga je ne le vredno, temveč nujno potrebno živeti. Odgovorno, trezno ter spoštljivo do vseh ter do sveta v katerem živimo. To vsekakor. A toliko svobodono, da lahko s prstom pokažemo na očitno neumnost, ko jo vidimo. Brez strahu pred stigmatiziranjem, zasmehovanjem ter poniževanjem, ker smo ob neumnosti drugih odprli usta. Tovrstnega zavedanja želim vsem v novem letu. Poleg tega pa, da obdržite osnovno spoštovanje do vseh ter nasmeh na ustih. Vse dobro! 🍀”

Vir: Instagram profil Marka Potrča.

Darja Gajšek je v objemu svoje družine zaželela vsem srečno, zdravo in objemov polno leto 2022.

Vir: Instagram profil Darje Gajšek.

Danica Lovenjak je vsem zaželela sončno leto, posuto z zlatom.

Vir: Instagram profil Danice Lovenjak.

Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako je Rebeki Dremelj zagodla hči
Naslednji članekKaj počne Ambrož Vahen Kralj? Mar to pomeni, da je ljubezni res konec?