Leto je naokoli in že smo zakorakali v leto 2022. Po letu, ki je bilo polno vzponov in padcev, smo odprli novo nepopisano knjigo, v katero bomo ponovno beležili vzpone in padce. Naj bo leto 2022 predvsem zdravo, polno ljubezni, upanja, uspehov, zadovoljstva in uresničevanja ciljev ter odkrivanja novih sanj.

Sam vstop v novo leto je bil tudi letos drugačen. Korona še vedno ne dopušča takšnih praznovanj, kot smo jih bili vajeni, a smo kljub temu uživali v družbi ljudi, ki jih imamo radi. Uživali so tudi znani Slovenci, ki so ob vstopu v novo leto zaželeli same lepe stvari. Poglejte si njihova voščila.

Nika Zorjan je s čudovito obleko vsem zaželela srečno.

Vir: Instagram profil Nike Zorjan.

Tomi Meglič je v letu 2022 vsem zaželel na zdravje, čim več barv in ljubezni.

Vir: Instagram profil Tomija Megliča.

Manca Špik je poleg nepozabnega praznovanja v dobri družbi zaželela, da “naj ne manjka objemov, smeha, poljubov, dobrih pesmi, dobre kapljice in kalorij! 😃 Naj ti bo lepo!”

Vir: Instagram profil Mance Špik.

Saša Lendero je ob vstopu v leto 2022 zaželela vse lepo in dobro. Hkrati je zapisala: “Zaslužimo si! … in, čas je! 🥰🤩🥳” Za kaj točno je čas, se bo pokazalo čez leto.

Vir: Instagram profil Saše Lendero.

Marko Potrč je ob fotografiji svojega izklesanega telesa zapisal takole: “SREČNO in ZDRAVO 2022 vsem! Še posebej pa tistim, ki jih je v preteklem letu zmotil in motil moj izgled. 😄🎉🥳
Življenje je darilo vsak dan znova, ne obljuba večnosti. Zato ga je ne le vredno, temveč nujno potrebno živeti. Odgovorno, trezno ter spoštljivo do vseh ter do sveta v katerem živimo. To vsekakor. A toliko svobodono, da lahko s prstom pokažemo na očitno neumnost, ko jo vidimo. Brez strahu pred stigmatiziranjem, zasmehovanjem ter poniževanjem, ker smo ob neumnosti drugih odprli usta. Tovrstnega zavedanja želim vsem v novem letu. Poleg tega pa, da obdržite osnovno spoštovanje do vseh ter nasmeh na ustih. Vse dobro! 🍀”

Vir: Instagram profil Marka Potrča.

Darja Gajšek je v objemu svoje družine zaželela vsem srečno, zdravo in objemov polno leto 2022.

Vir: Instagram profil Darje Gajšek.

Danica Lovenjak je vsem zaželela sončno leto, posuto z zlatom.

Vir: Instagram profil Danice Lovenjak.

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekPoglejte, kako je Rebeki Dremelj zagodla hči
Naslednji članekKaj počne Ambrož Vahen Kralj? Mar to pomeni, da je ljubezni res konec?