Kim Kardashian je poskrbela, da tabloidi pišejo le še o njej. Zvezdnica se je v dveh različnih situacijah pojavila v precej nenavadnih oblačilih. Kar je še posebej bodlo v oči, je to, da je bil njen obraz skrit.

Videna v New Yorku

Najprej so jo prejšnji konec tedna opazili v New York City-ju, vendar je morda ne bi prepoznali. Fotografirali so jo v usnjeni obleki, ki jo je pokrila od glave do pet. Nosila je črni jopič s pasom, škornje čez kolena s petami, ujemajočimi rokavicami in masko, ki se je zaprla čez obraz in oči. Kako je videla, ve samo ona. Videz je dopolnila s kristalno oblečeno torbico.

Šokirala tudi na MET Gala 2021

V tem tednu se je pojavila na dobrodelnem dogodku MET Gala 2021. Ponovno je bila oblečena v črnino in s prekritim obrazom. Mnogi so bili presenečeni nad njenim videzom in ugibanja, zakaj je tako oblečena so se začela. Naj dopišemo, da je zvezdnica resničnostnih šovov nosila prestižno znamko oblačil Balenciaga.

Kaj je botrovalo njenemu temačnemu videzu sicer ni znano. Pojavljajo se špekulacije, da je kakšen izmed njenih lepotnih posegov šel k vragu in sedaj skriva napake za temno tančico. Ali morda žaluje za svojim nekdanjim možem Kanyem Westom, s katerim sta se v začetku leta razšla?

Kim Kardashian na MET Gala 2021. Vir: Instagram
Kim Kardashian v New Yorku. Vir: Instagram

Zadnje novičke

Prejšnji članekMelani Mekičar se je javila in povedala, da je vse OK! Še je tu
Naslednji članekMarjetka Vovk in Jan Plestenjak sporočila veselo novico!