Čeprav sta Kourtney Kardashian in Scott Disick prejšnji teden preživela nekaj časa skupaj in svojimi otroki v Cabo San Lucas-u v Mehiki, med njima ni to, kar je videti.

Bivši par, sicer starša otrokom Mason, 6, Penelope, 4, in Reign, 2, (zaenkrat) nista nazaj skupaj. In medtem ko nekateri viri trdijo, da "ni pogojev, da bi bila tadva še kdaj skupaj," drugi pravi, da Scott menda še vedno upa.

Ne želi nazaj

"Scott je od nekdaj upal, da Kourtney dobi nazaj, zato je tudi poskrbel za ta skupen dopust," je povedal nek vir. "Seveda upa, da si bo nekega dne premislila in se vrnila k njemu. Zato je tudi odšel na zdravljenje odvisnosti. Poskusil je vse, a Kourtney noče nazaj. Sam sicer še vedno mislim, da se bo nekega dne zgodilo, a zaenkrat Kourtney nima tega namena."

Po devetih letih sta se 37-letna Kourtney in 33-letni Scott razšla julija lani. Menda zato, ker se je samooklicani 'Lord' na potovanju v južni Franciji preveč zbližal z nekdanjim dekletom Chloe Bartoli. Težavni zvezdnik se je zaradi svoje odvisnosti od drog in alkohola nato prijavil v center za odvajanje od drog v Malibuju in od takrat si s Kourtney delita starševstvo.

Dobiva se z drugimi

Kar se tiče Kourtney naj bi že odpisala Scotta in živela dalje. "Dobiva se z drugimi moškimi," je povedal tretji vir. "Prebolela je Scotta, nikoli več se ne bo vrnila k njemu." Scott, katerega so Kardashianovi vedno hvalili, da je kljub vsem svojim težavam dober oče, je menda tudi pripravil presenečenje za otroke: živo morsko deklico. "Vsem se je opravičil. Res je predan svojemu cilju. Želi biti tam za svojo družino," je povedal vir.

Si bo Kourtney premislila, ali bo to dokaz, da je po toči zvoniti res prepozno? Kakorkoli: priložnosti je imel Scott res dovolj in očitno je sedaj Kourtney tista, ki ima dovolj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdana Mlakar ima po novem svoj nakit
Naslednji članekJe ta fotografija Helene Blagne sploh resnična?