Zvezdana Mlakar nakit izbira s srcem. "Rada imam nakit, kamne najrazličnejših barv, zlato, srebro – preprosto ljubim vse to. Pri izbiri sebi najljubših dragocenih kosov nakita pa vedno poslušam svoje srce," nasmejano pripoveduje igralka.

Ob obisku Vladimire Fink Pavlin, ki v zlatarstvu dela že več kot 26 let, je srce energične Zvezdane izbralo prav poseben prstan – prstan za bogastvo. "Vera v nakit, zlato, obročke, v nekaj kar se dotika tvoje kože in nosi tvojo energijo, ali pa lovi dobro energijo … to je staro kot človeštvo in tudi jaz verjamem v to," ob prejemu prstana Pavitri, svojega navdušenja ne more skriti gostobesedna sogovornica, predana  gledališkemu odru in svoji oddaji Zvezdana.

Prstan naj bi tistemu, ki ga nosi, prinesel bogastvo na vseh področjih. Izdelujejo ga edino v Zlatarni Aura in Zlatarni Karat, ki delujeta pod okriljem Fink Pavlinove. "Prstane izdelujemo ob točno določenih dnevih v mesecu, glede na položaj planetov. Vsakega energiziramo in zavijemo v rdeči 'bonbonček' prav z namenom, da preprečimo stik prstana z drugimi ljudmi," še doda zlatarka.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNič kaj vzpodbudne novice za tekmovalce v Kmetija: Nov začetek
Naslednji članekKaj se v resnici dogaja med Kourtney in Scottom?