Črt Birsa ni samo lep in uspešen, je najbolj preprost in prijazen človek, kljub temu, da se druži s svetovno znanimi imeni!

Eden boljših lučkarjev oziroma oblikovalcev svetlobe Črt Birsa sodeluje s svetovno znanimi imeni, kot so 2CELLOS, Severina, Dubioza Koletkiv in v Sloveniji s Siddharto, Vladom Kreslinom, skupino Tabu in ostalimi. Vsako leto osvetli več kot 200 koncertov, med drugim slovensko Emo in Evrovizijo. Črt ima neverjetno oko za estetiko in svetlobo. S še večjo lahkoto dela z glasbeniki, saj je tudi sam kitarist. Trenutno je na turneji s 2CELLOS, kar mu je v preteklih tednih vzelo ogromno časa, saj so polovico njegovega dela priprave, druga polovica pa koncerti.

Črt Birsa, Kaj skupaj počneta Hamo in najbolj uspešen lučkar pri nas, ki sodeluje s Severino, 2CELLOS in Dubiozo Kolektiv?  Ne, nista samo lepa!
Vir: Instagram

Takole navdušena sta po koncertu običajno 2CELLOS, saj Črt svoje delo vedno opravi brezhibno. V prostem času najraje hodi v hribe in naravo. Večkrat se odpravi na vožnjo z motorjem s Hamotom (Matevž Šalehar), saj sta oba zaprisežena motorista. Poleg motorja so njegova največja strast konji. Zelo rad jaha s svojo prijateljico, saj pravi, da ga konji sproščajo veliko bolj kot ljudje. Kar je razumljivo, saj Črt večino svojega časa preživi v množici ljudi. Priznati moramo, da je zelo neobičajen človek, ki počne ogromno stvari in ravno zaradi tega je verjetno že vrsto let tako uspešen.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekTemu slovenskemu bandu se obeta hiter preboj na velike odre
Naslednji članekAnela (izbranka Lada Bizovičarja) pokazala, kje se potepajo in kako navdušena je nad okolico