Skupina Ekvorna bo danes poleg Prismojenih profesorjev in drugih nastopila na odru Ljubljanske Cvetličarne.

Mlada skupina Ekvorna se še niti ni dobro pokazala slovenski glasbeni sceni in že nastopajo na velikih odrih. Jutri bodo nastopili na dobrodelnem koncertu za Ukrajino, ki se bo odvijal v Cvetličarni. Nastopilo bo več bandov, med drugim tudi Prismojeni profesorji. Atrakcija banda Ekvorna je sigurno vokalist Tit Potecin, ki je za svoja leta zelo karizmatičen in zna nastopati pred veliko ljudmi. Objavili so to fotografijo in zapisali: “Ful smo hyped, da smo zmagal na natečaju za dobrodelni koncert, ki ga organizira Rumena Podmornica, ki bo v četrtek, 12.5. v Klubu Cvetlicarna. Nujno usi uletet!
Družbo bomo pa delal Prismojenim profesorjem in drugim.”

Ekvorna Band, Temu slovenskemu bandu se obeta hiter preboj na velike odre
Vir: Instagram

Bandu in pevcu Titu napovedujejo lepo glasbeno prihodnost. Zaenkrat so sodelovali z enim najbolj priznanih producentov pri nas, Tadejem Koširjem. Tadej je kitarist banda MUFF, Nine Pušlar in Senidah, zato ima uho za dobro in kvalitetno glasbo. Očitno je tudi on prepoznal talent banda Ekvorna. Zagotovo bomo o njih še veliko slišali. Njihova zanimivost in prednost je ta, da imajo v skupini eno punco, ki malo uravnovesi vse tri fante. Čestitamo jim za nastop na njihovem prvem velikem koncertu!


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kaj je po dolgem času popolnoma navdušilo Tomija Megliča!
Naslednji članekKaj skupaj počneta Hamo in najbolj uspešen lučkar pri nas, ki sodeluje s Severino, 2CELLOS in Dubiozo Kolektiv? Ne, nista samo lepa!