Koronavirus je spremenil naša življenja, še posebej življenja tisti, ki niso poročeni in ne živijo s partnerjem. “Kako na zmenek, kako se zaljubiti in celo kako do seksa?” se vprašate?

Ukrepi za socialno distanco onemogočajo večerje, srečanja v lokalu, spoznavanja na ulici, še v trgovino moramo z masko in se držati predpisane distance.

Tudi samski, ki so se v preteklosti izogibali aplikacijam za zmenke, so zdaj prisiljeni iskati ljudi na spletu. Osebni prvi zmenki so se spremenili v Zoom sestanke.

Tega ni več.

Samski boste tako morali še enkrat premisliti, kako se organizirati, ne da bi se osebno srečali. Odločiti se boste morali, kako bodoče partnerje spoznavati, se z njimi družiti na popolnoma drugačen način, kot smo ga bili vajeni. Kar pa v bistvu sploh ni tako zelo slabo.

Prednost spoznavanja prek spleta je, da lahko vzpostavimo več povezav z nekom preden določimo datum za prvi video pogovor. Prav tako za naslednjega in naslednjega. Poleg informacij izmenjavamo naše občutke, strahove, želje in tako morebitnega partnerja dodobra spoznamo, še preden se z njim zapletemo v resnejšo vezo.

Kaj pa seks v času koronavirusa?

Telefonski seks je lahko odlična alternativa srečanju z ljudmi. Ne pozabite, da vas seks ohranja zdrave. Če ste bolj vizualna oseba, potem pa seveda seks preko video povezave.

Tudi predajanje strastem je drugačno.

Po drugi strani morajo ljudje v razmerju preživeti bistveno več časa s svojim partnerjem, kar večkrat vodi v težave, prepire in slabo voljo. Številni so se morali tudi spoprijeti z vprašanjem, ali naj se v tem času začasno preselijo skupaj. Težka odločitev! Še posebej, če že dolgo živite sami. Morda vam ni treba takoj preselit vseh stvari, raje postopoma, ko vidite, kakšno je življenje z vašim partnerjem.

Prejšnji članek5 trikov, s katerimi dosežete svoje cilje
Naslednji članekTako je bila videti Marjetka Vovk na dan poroda