Sta tokrat pretiravala?

Kim Kardashian in glasbenik Kanye West sta svojo najmlajšo hčerko poimenovala Chicago. Odločitev sta sporočila prek spleta. Ni pa se jima zdelo potrebno pojasnjevati, zakaj sta izbrala prav to ime. Hči ima ob imenu tudi že vzdevek. Le-ta se zapiše Chi in izgovori Ši.

Chicago West se je rodila v ponedeljek. Povila jo je nadomestna mati, ob rojstvu pa je tehtala 3,3 kilograma. Za nadomestno mati se je par sicer odločil po zapletih v drugi nosečnosti. Zdravniki so svarili, da bi lahko bila tretja za Kim in otroka preveč tvegana. Nadomestni materi naj bi po navedbah spletne strani TMZ plačala 45.000 dolarjev in ji prepovedala kajenje, drogiranje, tople kopeli, barvanje las in uživanje surovih rib.

View this post on Instagram

??

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“North, Saint in Chi,” je 37-letna mama imena vseh svojih treh otrok sporočila 58,4 milijona sledilcem na spletnem družbenem omrežju Twitter. Hčerka North je stara štiri leta, sin Saint pa dve. Z imenom pa zvezdnika nista presenetila zgolj zaradi poimenovanja po mesto. Kim je namreč vedno poudarjala, da si želi enozložnega, kratkega imena. Chicago pa to zagotovo ni.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMeghan Markle zopet navdušila
Naslednji članekTo si je znana Slovenka pripravila za rojstni dan