V vroči novici poročajo, da naj bi novičko o naraščaju kraljevi par že sporočil svojim prijateljem in da se Kate tokrat počuti drugače, ter je prepričana, da bosta imela deklico. Ena od tujih naslovnic celo piše, da so za Kate že trije meseci nosečnosti in da je Williama z veselo novico presenetila na valentinovo.

Čeprav želje po drugem otroku ne skrivata, Kensingtonska palača ob številnih namigovanjih, da je drugi otrok že na poti, še ni podala nobene izjave. Spomnimo naj, da je Kate v prvi nosečnosti trpela za hudimi slabostmi in zato veselega dogodka zagotovo ne bodo sporočili dokler ne bodo prepričani, da je z njeno nosečnostjo vse v najlepšem redu.                     
                                                                          
"Deklica je in ime bi ji moralo biti Diana, kajne?", je za britanski Hollywood Life menda izdala dobra prijateljica pokojne princese Diane, Marie Sutton. Če je Kate v veselem pričakovanju, bo svet navdušen, da bo mala princesa lepa kot njena mama, medtem ko je George vse bolj podoben očku Williamu.

Bomo pa morali na uradno veselje verjetno še malo počakati, čeprav vemo, da si Kate želi zanositi vsaj do božiča, v roku petih let pa imeti tri otroke.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Jennifer Lopez: Popolnoma naravna je še bolj mladostna!
Naslednji članekOPA! Zoran Dragić: Poroka je bila skrbno varovana skrivnost