Gregor Kirsch in Špela Grošelj sta kar nekaj let veljala za enega lepših slovenskih parov. Njuna zgodba se je končala in svojo srečo sta iskala vsak zase. Večkrat sta pokazala, da sta ostala v dobrih in prijateljskih odnosih, kar je lahko vzgled marsikomu.

Seveda je vsak razhod boleč, a po dežju vedno posije sonce. Kot kaže, sta tudi onadva ponovno našla srečo v ljubezni. Seveda gre zgolj za ugibanje, na podlagi njunih objav na družabnem omrežju.

Gregor se, kot kaže potepa po Italiji, kjer se je ob pogledu na vitrino polno makronov spomnil prav na Špelo. Na družabnem omrežju jo je označil in ji sporočil, da je našel nekaj za njo. Špela mu je seveda z deljenjem objave odgovorila. Napisala je naj uživata in kilogram makronov prineseta še za njiju. Je s tem izdala, da sta tako Gregor kot Špela ponovno oddana? Na ta odgovor bomo morali še počakati, saj sta oba skrivnostna, kar se tiče njune zasebnosti. Je pa Špela jasno in glasno spregovorila o tem, kaj si misli o PTC. Seveda je dobila veliko podpornikov in nekaj neodobravanj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo je skrivnostni moški, ki ga Ana Pusovnik (Sanjski moški) drži za roko?
Naslednji članekLe kaj počneta skupaj samska pisateljica Nina Kosmač in podjetnik Gregor Kirsch?