Podjetnik in bivši vojak Gregor Kirsch je večkrat tudi preko medijev izrazil željo, da bi rad pomagal ljudem. Priložnost mu je ponudila pisateljica Nina Kosmač, ki dela za prostovoljno organizacijo za pomoč ljudem v stiski.

Obiskala je Gregorja in ta ji je velikodušno podaril izdelke njegove trgovine na Gorenjskem. Nina je Gregorju podarila izvod njene knjige in prijetno sta pokramljala. Ne glede na raznolikost poklicev in življenjskih poti Nine in Gregorja sta ugotovila, da ju veže solidarnost in strast skoraj obsesija do operne glasbe. Pisateljica je po srečanju razdelila izdelke ogroženim skupinam. Pisateljica, nerada govori o prostovoljstvu v javnosti, saj pravi, da to počne iz srca in za dušo in da kadar nekdo to pove v javnosti, zveni bahavo.

Gregor Kirsch
Vir: Osebni arhiv

Zaupala nam je, da verjame, da če pomagamo sočloveku v stiski, imamo v bistvu priložnost, da pomagamo hkrati tudi samemu sebi. Potem, naj pa še nekdo reče, da so na Gorenjskem skopi in ozkosrčni.

Za vse, ki ste se spraševali, ali je ona osvojila njegovo srce, vas moramo razočarati. Neznanka, ki se je z njim potepala po Italiji, je še vedno neznana.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo je lepotica, ki po Špeli Grošelj greje srce Gregorja Kirscha?
Naslednji članekJasna Kuljaj in Dejan Krajnc sta se predajala strastem