Deli
Instagram
Kim Kardashian se je, v ponedeljek ponoči, ko je pet oboroženih zamaskiranih moških, oblečenih v policiste, vlomilo v njeno hotelsko sobo v Parizu, seveda bala za življenje in pomislila, da jo bodo posilili.

Nek vir je povedal, da je med napadom ležala v postelji, gola oblečena le v kopalni plašč, ko so ji zvezali roke in jo peljali v v kopalnico. "Pomislila je, da bo tam posiljena ali da jo bodo ubili. Niso govorili angleško. Kim je histerično jokala, bala se je za življenje, jim govorila, da je mama in da ji naj ne storijo nič hudega, vzamejo pa lahko vse," je povedal vir. 

Mislila je, da je njeno življenje končano. Na njo je bila ves čas uperjena pištola, ona pa jih je rotila, naj je ne ubijejo. Po tem, ko ni prenehala jokati, so ji zalepili usta, preden so odšli pa jo v kopalnici še povili z lepilnim trakom. Oropali so jo nakita, vrednega 10 milijon dolarjev. 

Nato si je Kim nekako odvezala zvezane roke, ter se rešila vsega ostalega, kar je imela na sebi. Njen predstavnik je že včeraj dejal, da je zelo v šoku, a fizično nepoškodovana. Njenega osebnega stražarja ob njej ni bilo, ker je medtem ko se je zgodil rop, spremljal njuni sestri Kourtney in Kendall v klub L’Arc.

Kljub govoricam, da je bila v apartmaju sama, je bila v spodnji kopalnici njena prijateljica Simone, ki je slišala, da je nekaj narobe. Zaklenila se je v kopalnico in poklicala Kiminega osebnega stražarja Pascala, ter mu dejala naj se čim prej vrne.

Nesrečni dogodek je trajal 6 minut, Pascal pa se je v apartma vrnil 2 minuti po tem, ko so roparji odšli.  

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.