Zvezdnica je pripotovala v Washington, kjer se je srečala s svetovalcem predsednika Donalda Trumpa ter zetom Jaredom Kushnerjem. Debatirali so o reformi politike zaporov v ZDA. Menda naj bi se dobila tudi s predsednikom in ga prosila, naj ukine doživljenjsko kazen za ženske brez možnosti pomilostitve za prvi zločin.

Fotografirali so jo, ko je včeraj popoldan prispela v belo hišo. Oblečena je bila v črn hlačni kostim in limetasto zelene salonarje. Po srečanju je Trump napisal na Twitter, “Super srečanje s @KimKardashian danes, govorila sva o reformi kazenske politike.”

PREBERITE TUDI: Kim Kardashian s to potezo razjezila cel svet

Prosila je za pomilostitev

Pred nekaj tedni pa je Kim govorila z Jaredom o možnosti pomilostitve 62-letne prababice Alice Marie Johnson. Slednja je, tako kot mnoge ženske, obsojena na doživljenjsko ječo za prvi prekršek in sicer nenasilni prekršek v zvezi z drogami. V zaporu jen že od leta 1996.

“10 let sem delala v managementu, ko sem izgubila službo,” se spominja Alice. “Finančno sem se znašla v zelo težkem položaju, nikakor nisem mogla dobiti službe, da bi lahko skrbela za svojo družino. Počutila sem se kot navadna izguba, popadla me je panika in v tej paniki in obupu sem sprejela napačno odločitev, da bi nekako prišla do denarja.”

Kim je javno spregovorila o tem

Kim je prvič javno spregovorila o njenem primeru oktobra 2017 na Twitter. “To je tako nepošteno.”

Poleg tega je bila Alice ves čas vzorna zapornica in ima podporo sotrpink, osebja in celo uradnikov ter, jasno, publike.

Zahvalila se je predsedniku

Za javnost pa je Kim Kardashian podala uradno izjavo: “Rada bi se zahvalila predsedniku Trumpu za njegov čas včeraj popoldne. Upam, da bo pomilostil gospo Alice Marie Johnson, ki je v zaporu za en sam samcat; prvi; nenasilni prekršek. Optimistični smo glede prihodnosti gospe Johnson in upamo, da bo tako ona kot tudi ostali podobni dobili še eno priložnost za življenje.”

PREBERITE TUDI: Donald Trump s to izjavo spet šokiral …


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoskrbite za svoje vozilo pred poletjem in dopusti!
Naslednji članekS tem vam Boštjan Romih stopi srce