Kristina Miler je simpatična Celjanka, ki jo lahko spremljamo v drugi sezoni šova Sanjski moški. Je vedno nasmejana in zelo simpatična temnolaska, kar je opazil tudi sam gospod Sanjski.

Velja za eno izmed dveh favoritk. Čeprav je po zadnjem incidentu, ki se je zgodil v šovu, verjetno še samo ona favoritka. Arijanna naj bi namreč govorila za Blaževih hrbtom.

Kristina je že sedaj zelo priljubljena med gledalci, zato ji na družbenih omrežjih postavljajo različna vprašanja. Eno izmed njih je bilo zelo zanimivo.

V dvorcu naj bi strašilo

Nekdo jo je vprašal, ali je kaj strašilo v dvorcu, kjer so snemali novo sezono Sanjskega moškega. Po vasi naj bi se namreč govorilo, da, odkar so spremenili namembnost dvora, v njem straši, oziroma izginjajo predmeti ali se pojavljajo na drugih mestih.

Kristina je dobila zanimivo vprašanje.
Kristina je dobila zanimivo vprašanje. Vir: Instagram

Kristina je bila vidno šokirana nad vprašanjem in napisala, da so bila dekleta prepričana, da se nekaj dogaja, vendar niso vedela kaj. Avtorja je prosila, da pove več o zadevi.

Snemali na Gorenjskem

Šov so snemali v dvorcu Lambergh, starem renesančnem dvorcu, ki se nahaja v Dvorski vasi, v bližini Begunj. Pisni viri ga prvič omenjajo v 13. stoletju, v 16. stoletju pa ga je vzdrževala tedanja plemiška družina Lamberg.

Dvorec, kjer naj bi strašilo, v ozadju. Vir: Instagram
Dvorec, kjer naj bi strašilo, v ozadju. Vir: Instagram

V preteklosti je v njem bil tudi oddelek psihiatrične bolnišnice, zato verjetno vraže, da v njem straši, prihajajo iz tega dejstva.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Irgl praznuje s plišastim medvedkom v rokah. Nam kaj sporoča?
Naslednji članekAnja Širovnik se je vrnila in že poskrbela za drastično spremembo videza!