Deli
Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji – tokrat že v osmi izvedbi – prinaša novosti, ki bodo poskrbele za najboljši zmenek na slepo doslej!

Ljubezenske puščice, seveda! A ne le to: kupid Ljubo bo dajal tudi nasvete za učinkovito osvajanje, njegovi pomočniki pa bodo poskrbeli, da bo spoznavanje potekalo kar se da gladko.

Letos zate kar dve novosti!

Glavna tema večera letošnjega Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji bo Escape Room – Pobeg iz samskosti. Kaj točno se bo dogajalo, bo treba preveriti kar na dogodku 🙂 Kupite vstopnico zdaj in se izognite čakanju v vrsti!

Druga novost je živa glasba! Skupina Joker bo z dinamičnim nastopom poskrbela, da se bo plesalo na ritme zabavne glasbe. Skupina Joker vabi:

Spoznavanje? Ni problema!

Na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji ne gre brez spoznavanja in lepih nagrad. Za nova poznanstva bo tudi letos poskrbela že tradicionalna Spoznavalnica, osvajali pa boste lahko tudi v Električni napetosti, Zmenku na slepo in še čem. 

Manjkalo ne bo različnih nagradnih iger in plesa: Tradicionalni Balonji ples bo poskrbel za veliko mero smeha, naučili se bomo tudi posebnega plesa, kasneje pa merili svoje plesno znanje – seveda vse za lepe nagrade!
Vaše osvajanje bo popestril tudi raper Nipke, ki bo predstavil svoj komad Internet Girl 2, DJ radia Antena pa bo poskrbel za plesno glasbo vse do jutranjih ur.

Raje zmenek prek spleta?

Ste bolj 'ziheraš' in želite svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom v živo? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSITE ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.

Med njimi boste zagotovo našli pravo simpatijo za Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room.

Vidimo se 27. januarja ob 21h v klubu Cvetličarna!
 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.