Deli
Paula Patton je razkrila, da je bil njen bivši mož, Robin Thicke, s katerim sta se razšla zaradi njegove nezvestobe, nasilen do njunega 6-letnega sina Julijana. V dokumentih, ki jih je predložila sodišču, je navedeno, da so jo glede tega kontaktirali Julijanovi učitelji iz šole, potem, ko jim je Julijan povedal, da ga je oče tepel.

"Prejela sem klic ravnatelja in mediatorja iz Julijanove šole. Povedala sta mi, kaj je Julijan povedal o tem, kako ga je oče kaznoval in tepel, ko sta bila sama," je Paula Patton navedla v dokumentih.

"Potrdila sem, da sem slišala enake stvari in nisem vedela, kako naj se soočim s tem. Bila sem zelo zaskrbljena … Ravnatelj in mediator sta poklicala oddelek za zaščito otrok in družin, da sta jim poročala o sumu, da je Robin zlorabljal Julijana."

Grabil naj bi ga za vrat

41-letna Paula je še povedala, da odkar se je začela preiskava in odkar Julijan ve, da je oče izvedel o tem, da vedo za njegova dejanja, se Julijan obnaša zelo zaskrbljujoče. V dokumentih je navedla še, da je Thicke "tepel … kričal … in grabil Juliana za vrat" že pred tem in da je "zaskrbljena, da Thicke uživa alkohol in mamila, medtem ko je z Julijanom," ter da je Thicke enkrat "prišel v vrtec na Julianov zaključek očitno omamljen in to ob 8.30 zjutraj."

Julianov ravnatelj in šolski mediator sta v svojih izjavah trdila podobno. Paula je sicer zahtevala urgentno omejitev videvanja Thickeja s sinom, ter nadzorovane dnevne obiske, a je menda sodnik vse njene zahteve zavrnil. Thicke pa je v dokumentih za sodišče vse zanikal in dejal: "Le v zelo redkih trenutkih in le kot skrajno rešitev sem ga malo po riti, a v skladu z zakonom – z roko po riti. To je način discipliniranja, s katerim sva se s Paulo strinjala v času trajanja najinega zakona."

Dodal je še, da Paula to počne, ker ni bila povabljena na pogreb njegovega očeta, ki je bil pretekli mesec. "Mislim, da ima Paula zamero do mene, ker jaz in moja družina njej in njeni družini nismo dovolili, da bi se udeležila pogreba mojega očeta 20. decembra lani. Paula ni imela dobrega odnosa z mojim očetom … zato ni bila dobrodošla na njegovem pogrebu. Mislim, da se je hotela udeležiti pogreba le zato, da bi dobila malo pozornosti javnosti."

Preiskava glede nasilja nad Julijanom se nadaljuje.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.