Deli

Kylie Jenner je včeraj izbrisala vse fotografije hčerkice Stormi s svojega Instagrama. Za to potezo se je odločila, ker jo hoče ohraniti zasebno. Tako je 20-letnica 4-mesečno hčerko umaknila z vseh svojih objav.

Komentar oboževalke

To je opazila oboževalka po tem, ko je Kylie objavila svojo fotografijo, s katere je izrezala Stormi, da je bil viden le delček njenega obraza. Ob objavi je zapisala: “Vohunim s svojim malim očesom …”

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Ko je oboževalka komentirala “Otroka je izrezala ven,” je Kylie odgovorila “Ja, svojega otroka sem izrezala ven. Trenutno ne objavljam fotografij svojega otroka.”

Kylie je nato izbrisala popolnoma vse fotografije Stormi z Instagrama, kjer se vidi njen obraz.

PREBERITE TUDI: Nov šok: Je oče hčerke Kylie Jenner njen telesni stražar?!

Odločitev ni bila presenečenje

To sicer ni popolno presenečenje, saj je tudi svojo nosečnost skrbno skrivala in se ni pojavljala v javnosti, prav tako ni objavljala fotografij. Na koncu je podala izjavo: “Vedela sem, da se moram na to življenjsko vlogo pripraviti na najbolj pozitiven, zdrav način brez stresa. Ni bilo nobenega velikega trenutka. Vedela sem, da bo moj otrok čutil vsak stres in vsako moje čustvo, zato sem se odločila, da to naredim na ta način za moje malo življenje in našo srečo.”

Vzorno in pohvalno, ni kaj!

PREBERITE TUDI: Prihod male Stormi je močno vplival na odnos Kylie Jenner in Travisa Scotta

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.