Lea Sirk, ki je zastopala barve slovenske zastave na Eurosongu 2018 v Lizboni, je končno strnila svoje občutke.

PREBERITE TUDI: Lea Sirk se je javila iz Lizbone in priznala: “Šokirana sem”

Lea Sirk, simpatična pevka, ima pestro življenje, odkar je zmagala na Emi, saj se je vse od takrat intenzivno, brez počitka pripravljala na nastop na Eurosongu 2018, kjer nas je uspešno zastopala.

Brez predaha

Lea pa se ni ustavila niti, ko je prišla iz Lizbone. Kljub utrujenosti, jo žene nova energija naprej. Čakajo jo novi nastopi. Takole je strnila svoje občutke:

“Prvo velika zahvala vsem za podporo in veliko lepih sporočil, ki so prišle do mene v Lizbono. S ponosom sem zastopala našo državo in upam, da se je videlo in čutilo, da sem dala vse od sebe! Zdaj je Evrovizijska norija končno za mano and I’m back to being me. Ostala mi je nepozabna izkušnja, ki si je nihče, ki tega ni okusil, ne more predstavljati. Približno pol leta dela se po koncu finalnega nastopa v trenutku zaključi in na oči pritečejo solze utrujenosti ter neizmerne sreče, ki kar vre v telesu. Občutek, da s teboj diha nekaj tisoč ljudi v dvorani, za ekrani pa skoraj 300 milijonov, pomeni nekaj velikega in ta doza adrenalina te absolutno nahrani za naprej. Z ekipo smo se v tem času zelo povezali in ravno zaradi tega smo bili tako srečni, da nam je uspelo.Finale mi enostavno pomeni enako kot zmaga! (…)

Dodala je tudi, da jo lahko vidite na koncertih.

“Počitka za glasilke ni bilo, saj sem se že v torek priključila bandu, ki je že polna dva tedna delal in pripravljal material za koncerte, ki jih začenjamo nič prej kot – JUTRI! Kar hitro je bilo treba preklopiti vse skupaj in zvaditi ter spet poiskati tisto energijo, ki jo bom od sedaj naprej predajala vam, draga slovenska publika in upam, da se čimprej uspemo videti in deliti skupne trenutke.”

PREBERITE TUDI: Vroče! S to tvegano potezo je Lea Sirk navdušila

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekPrimož Dolničar v novi oddaji s 400 kilogramskim volom
Naslednji članekTako lepi sta hčerki Tanje Ribič