Na ranču dolenjskega kavboja Jureta Strune je pestro dogajanje. Na zmenek je popeljal Natašo Masten, a stvari niso šle po načrtu.

Jure Struna je svoja dekleta zjutraj presenetil s telovadbo. A niso vedela, da je v ozadju skrivni načrt – tisto, ki ji bo telovadba šla najbolje od rok, bo odpeljal na zmenek. Njegova trenerka se je odločila, da je to bila Manuela. Načrte ji je z zlato karto prekrižala Nataša, ki zaradi poškodbe ni telovadila. Jure je priznal, da si je kar malo oddahnil, saj pri Manueli redkokdo pride do besede.

Vnovčila je zlato karto. Vir: Voyo.si

Na zmenku skoraj končala v solzah

Na začetku je zmenek izgledal prečudovito. A Jure je hitro načel temo o tem, da je Nataša že lani kandidirala za srce junaka, ki je v šovu iskal ljubezen. Več kot očitno je bilo, da mu to ni bilo všeč. Po nekaj napetih trenutkih, velikih besedah in pregovarjanju, se je Nataša zlomila in njene oči so postale solzne. Povedala mu je (že večkrat), da je na ranč prišla z resnimi nameni in da če bi vedela, da jo letos v šovu čaka on, se lani ne bi prijavila. Njene besede so Struno omehčale in videlo se je, da si je oddahnil. Dejala je celo, da je sanjski moški in da bo slej ko prej prejela njegovo rdečo vrtnico.

Nataša na “zaslišanju” Vir: Voyo.si

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLjubezen po domače: Kakšen preobrat! Jure ostal brez enega dekleta, tolažila ga je druga
Naslednji članekNina Radi: čaka jo preizkušnja, ki ji bo spremenila vse