Jože, ki je bil letošnji joker sezone v oddaji Ljubezen po domače, ni sam izbral romantičnega potovanja, na katerega je povabil Meri, ampak ga je izbrala sama. In to ni bilo vse, Jožeta si je pošteno privoščila ter ga soočila z njegovimi strahovi.

Že v prvih oddajah, je Jože priznal, da plavati ne zna in da se boji vode. Kasneje je razkril, da še tudi letel ni in da se tudi tega boji. V oddaji so mu tako pripravili presenečenje. Nič hudega slutečega so ga odpeljali na letališče, od koder sta se z Meri podala na potovanje v Benetke. Kljub šoku in očitnem strahu, ki ga je ubožec doživljal v letalu, se je pogumno odrezal in priznal, da bi let ponovil.

Vir: Voyo.si

S poletom do Benetk se soočanje s strahovi še ni končalo. Meri mu je pripravila še eno presenečenje. Po čudovitih Benetkah sta se vozila z gondolo. Jožeta je bilo precej strah in počutil se je nelagodno, a na koncu dneva je vseeno priznal, da bi vse ponovil, saj mu je z njo res lepo, čeprav z njene strani ljubezni ni. “Ostala bova prijatelja, saj on ni moški zame,” je povedal Meri.

PREBERITE TUDI: Milan brcnil v temo, Anica v solzah