Luka Basi je slovenski glasbenik, ki poje v hrvaškem jeziku. Širši javnosti je postal poznan v šovu Slovenija ima talent. Predstavil se je s svojim pravim imenom Matej Prikeržnik, ki si ga je kasneje spremenil. V samem šovu ni zmagal. A to mu ni preprečilo, da bi se vdal usodi, temveč je dokazal, da sodi v sam vrh slovenskih glasbenikov.

Luka pa je tudi partner in oče Taiu in Tii. Svojo zasebnost skrbno skriva pred javnostjo. Pred časom je sicer res podelil družinsko fotografijo iz hrbtne strani. Njegova partnerica Nastja Gabor je veliko bolj odprta in rada podeli kakšno fotografijo. Njuna otroka sta tako tudi nastopala v njenem videospotu za pesem Mama.

Nastja pa je tokrat navdušila s čudovito fotografijo sebe. Na fotografiji je v osrčju narave in polj, nasmejana in sproščena.

Vir: Instagarm profil Nastje Gabor.

Severina v pesmi Dekle iz vasi (Djevojka sa sela) poje o tem, da je dekle iz vasi in da je njena noga bosa. Nastja se je z zapisom, da je dekle iz vasi verjetno navezala na to pesem. Luka je komentiral, da ji noga ni bosa in jo pri tem dodobra nasmejal.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSaša Lendero: “Ne bo me sram pogledati svoji hčeri v oči”
Naslednji članekNataša Gorenc: hči je prava lepotica