Deli

Ta hip ena najpopularneših skupina na področju bivše Jugoslavije, skupina Vigor, ponovno preseneča.

Gre za novo, poletno pesem, v kateri poleg prelepe plaže v oči bode Marijevo zapeljivo pozibavanje z boki, ki bo razveselilo predvsem ženski del publike. Pesem Marija je hitmaker Dušan Bačič napisal posebej za skupino Vigor.

“Dušan nas je poklical in nam predstavil pesem, ki nam je bila takoj všeč. V pesmi je kot je za nas značilno tudi buzuki, ki daje ta nek mediteranski pridih. S pesmijo smo želeli popestriti poletje, doprinesti še dodatno pozitivo in polepšati dolge poletne dni in mislim, da nam je kar uspelo,” je o novem hitu povedal pevec skupine Mario Roth.

Videospot so fantje posneli na prečudoviti obali, seveda pa na snemanju ni šlo brez zapletov. Dva dni so snemali na soncu in se sicer uspešno izognili opeklinam, a ni šlo zlahka s padci. Mario je na starem viaduktu na nekaterih delih s težavo držal ravnotežje.

“Višine se sicer ne bojim, je pa viadukt na nekaterih delih v zelo slabem stanju in enkrat je bilo že kar kritično – s težavo sem se obdržal na njem. Šele kasneje sem dojel, da se padec ne bi prav dobro izšel. Še dobro, da smo ta kader precej hitro končali in da ponavljanj ni bilo veliko,” je zaupal Mario, ki je med najbolj priljubljenimi moškimi vokalisti.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.