Zooey Deschanel, ljubiteljica čudnega humorja, petja in pretiranega veselja, ki svoje gledalce sprošča že v šesti sezoni serije Novo dekle, na FOXu, je v resnici zelo zanimivo dekle.

Poročena je s frontmenom skupine Death Cab for Cutie Ben Gibbard, vendar od novembra 2011 živita ločeno. Od leta 2001 je Deschanelova nekaj let nastopala v kabaretni jazz predstavi If All the Stars Were Pretty Babies, skupaj z igralko Samantho Shelton. Je pevka, poleg tega pa igra še naslednje inštrumente: klavir, tolkala, bedžo in ukulele.

Kaj o njej še zagotovo niste vedeli …

  • V prvi sezoni Novo dekle sta Zooey in Jake Johnson imela čim manj fizičnih kontaktov, ker je bila njuna kemija premočna.
  • V srednji šoli si je sama šivala oblačila, ker za obleke do 17ga leta ni imela denarja.
  • Ker lepo poje, je njen glas mogoče slišati v kar nekaj filmih: Once Upon a Mattress, Yes Man, 500 Days of Summer, Winnie the Pooh, Your Highness, Sweetheart.
  • Igra tudi klavir, kitaro in bariton.
  • Čeprav je njen značaj v seriji Novo dekle – da pije, kadi in se drogira, v resnici ne počne nič od tega. V živo se izogiba očesnemu stiku in trpi za motnjo pozornosti. Za slednjo bolezen jemlje tudi zdravila. Simptomi: težave z osredotočenostjo, z očesnim stikom, impulzivnost, socialna vsiljivost, neorganiziranost.
  • Je tesna prijateljica z Jakom Gyllenhaalom in Kate Hudson!
  • Njena starejša sestra, Emily Deschanel, igra v dramski seriji na FOX – Bones.
  • Njen oče je snemalec in njena mati je tudi igralka.
  • V banki ima 15 milijonov dolarjev!

Komedija NOVO DEKLE vstopa v šesto sezono. Na FOXu bo od 17. avgusta, ob četrtkih ob 22:00.

Konec pete sezone so sostanovalci praznovali poroko Schmidta in Cece, Jess pa se je zamislila o svojih ponovno obujenih romantičnih čustvih do Nicka. Winston je s svojimi potegavščinami prešel na povsem novo raven. Obtičal je v čisto pravem zakonu, svojega mačka Furgusona je poskušal spraviti v hollywoodsko uspešnico, poleg tega je nadaljeval novo romanco s policijsko partnerico Aly. Premierna epizoda sezone je režiserski prvenec igralke Zooey Deschanel. Nick se po poletju v New Orleansu vrne domov in Jess se posveti številnim nepomembnim hobijem, da se ji ne bi bilo treba soočiti z begajočimi romantičnimi čustvi do njega. Schmidt in Cece začenjata iskati prvo svojo hišo. Winston pa se trudi ohranjati svojo novo zvezo na daljavo z Aly. To sezono bomo videli še, kako Jess in Cece sodelujeta v kampanji za predsedniško kandidatko Hillary Clinton, kako Winston uči Nicka umetnosti seksa po telefonu in kako Nick piše roman.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMario iz skupine Vigor komaj ušel nevarnosti
Naslednji članekAlya uživa in razkazuje svoj bikini