Marko Potrč se je z družino že pred časom vrnil v Slovenijo in pričel novo poslovno pot. Verjetno ima bolj malo prostega časa in vsak trenutek tišine ter miru maksimalno izkoristi. Kakšna so njegova jutra, je razkril v kratki novički, ki jo je podkrepil z nekaj fotografijami.

“Moji še spijo. Kot (skoraj) zmeraj, je ati buden prvi. Nardim dvojni espresso, pripravim teraso (ker več ni poletje blazine ponoči seveda pospravljamo) in potem za nekaj minut, s kavo v roki, črpam energijo iz jutranjega sonca.

Sicer komaj čakam, da slišim prve stopinje po stopnicah, ampak je tudi v tej tišini in miru čar. Zato sem rad doma na deželi. Vrjamem, tudi mesto ima svoje prednosti. Ne dvomim. In vsakomur priviščim kar mu je všeč. A jaz sem “pubec z dežele”. Na tej zelenici tukaj sem se naučil voziti s kolesom, igral fuzbal nešteto ur, izdelal kar nekaj lokov ter puščic in potem streljal, predvsem pa velikokrat slišal klic moje omice, ko je bilo kosilo na mizi. In vsega tega se velikokrat spomnim na takšna jutra kot je današnje. In hkrati se spomnim, da je v tem času veliko stvari, ki jih morda ni enostavno predelati in sprejeti. Verjetno se vsi prej ali slej srečamo s tem. Zato so takšna jutra prava terapija. Po tem se vidi bolj jasno.
Lep vikend vsem!” je zapisal in pokazal svojo teraso ter jutranje sonce, iz katerega črpa energijo.

Vir: Marko Potrč Instagram
Vir: Marko Potrč Instagram
Vir: Marko Potrč Instagram
Vir: Marko Potrč Instagram
Vir: Marko Potrč Instagram
Vir: Marko Potrč Instagram

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekJe Nina Radi končno našla svojega sanjskega moškega? In to v Kmetiji?
Naslednji članekPoglejte, kaj v teh dneh počne Mary Ševo (Sanjski moški)