Včerajšnja oddaja Kmetije, je mnoge gledalce pustila odprtih ust. Po naporni bitki v areni, v kateri je slavil simpatičen Šentjurčan Ambrož Vahen Kralj, so strici iz ozadja presenetili poraženca. Ko se je Jan Knez vrnil v kajžo, da bi vzel svoje stvari (verjetno tudi Miškota – ljubkega srnjačka), ga je presenetilo pismo stricev iz ozadja. Glasilo se je takole: “Jan, tvoja pot na Kmetiji se je zaključila. Zaenkrat … Naberi novih moči, kmalu jih boš potreboval.” Kaj je pismo pomenilo, ni znano. A bržkone se bo Jan vrnil na kmetijo. Kljub temu da so mnogi mnenja, da bi zaradi svojega izpada tekmovanje moral zapustiti že takoj.

Pismo stricev iz ozadja. Vir: Voyo.si

Po končanem dvoboju so se tekmovalci skupaj z zmagovalcem vrnili na posestvo. Ambrož je že pred dvobojem povedal, da se veseli večernega druženja in stiskanja. Voditeljica Natalija ga je povprašala, kakšno stiskanje ima v mislih. Zabaven Šentjurčan je hudomušno pripomnil, da se bo stiskal z deko. A temu ni bilo tako. Ob večernem ognju se je na ležalniku stiskal z Nino Radi, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški.

Poljubček. Vir: Voyo.si

Tekmovalci so se igrali igro Resnica ali izziv. Najprej je Ambrož dobil izziv, da mora na lice poljubiti simpatično svetlolasko. Kasneje je še Nina dobila izziv, da mora poljubiti Ambroža, ampak ne na lice. Oba močno nasmejala in kot kaže zaljubljena, sta se poljubila. Nismo pa spregledali podrobnosti, ki je verjetno v oči padla vsem gledalcem. Nežno sta se ves čas ljubkovala s prsti na nogah. Je to začetek nečesa lepega in je Nina končno našla svojega sanjskega moškega?


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekJe to na fotografiji res Lea Sirk?
Naslednji članekMarko Potrč povedal, kakšna so njegova jutra doma