Voditelj je izdal, kako se je razpletla sodba na sodišču in zakaj je vse to postalo njegova nočna mora.

Pisali smo, da se je Marko Potrč znašel na sodišču, dve leti trajajoča zgodba, ki jo je sprožila nekdanja partnerka njegovega brata, pa je zdaj dobila konec -> PREBERITE VEČ

Sodišče je oba brata, ki sta bila obtožena, oprostilo, to pa Potrču ni dovolj. “Da, oprostilna sodba je res veliko olajšanje, a dober dan to ni. Ker če stopim korak nazaj, je celovito gledano to zelo žalostna zgodba. Bila je težka zame, za moje otroke, za mojo Lili, za mojega brata in njegovo družino. Tudi za njegovo hčerko, ki jo ima s to bivšo partnerko, ki naju je obtožila tako odvratnega dejanja. Na nikogar od naštetih ni pomislila ne ona in ne človek, ki se je odločil uprizoriti medijski linč, kot ga jaz ne pomnim. Ni enostavno poslušati in brati laži, ko te nekdo obtoži dejanja, ki ga sam ostro obsojaš in se proti temu celo aktivno boriš. A ko te na podlagi krivih ovadb dobesedno javno linčajo, žalijo in celo napadajo podjetja, s katerimi delaš, in je s tem ogrožena tvoja eksistenca, to postane prava nočna mora,” je izdal Potrč.

PREBERITE TUDI: Foto: Marko Potrč obuja spomine

Marko si ni želel, da zgodba pride v javnost, čeprav je vedel, da je nedolžen. “A druga stran je imela drugačen načrt in zdaj sem stisnjen v kot, ko sem za zaščito svojega imena dobesedno primoran postaviti stvari na svoje mesto. Da lahko dalje opravljam delo, ki ga rad opravljam. Da sem lahko še naprej vzor mojim otrokom. Ker ne bom nosil tega madeža, ki si ga ne zaslužim!”, je še dodal.