Martina Plohl, plesalka, ki je sodelovala tudi v zadnji sezoni šova “Zvezde plešejo” po koncu oddaje kuje nove načrte. S soplesalcem Rokom Kunaverjem sta sicer po mnenju mnogih izpadla prehitro. Kaj pa bo Martina počela poleti?

PREBERITE TUDI: Rok Kunaver v kinu kar s svojo plesalko!

Martina ima veliko v načrtu

Martina je dejala: “Z zaključkom druge sezone oddaje Zvezde plešejo, se spet vračam do konca junija nazaj na že utečene delovne poti. Čaka me kar nekaj potovanj povezanih s poučevanjem plesa v Turčijo, Avstrijo in Francijo.

Pa bo Martina le delala ali se bo tudi kaj spočila?

Martina pravi: “Vsekakor pa si bom vzela čas tudi za počitek in polnjenje baterij. S prijateljicami načrtujemo ogled Benetk, nekajdnevno raziskovanje Toskane in za konec še popolni oddih in odklop ob dobri knjigi, hrani, morju in soncu počitnice v Dalmaciji. V drugem delu avgusta pa bo čas za snovanje in pripravo novih načrtov in urnikov za delo v mojem plesnem studiu Plohl.

Takole se je poslovila od sezone šova “Zvezde plešejo”

Pa je za nami že 2. sezona oddaje Zvezde plešejo… hvala vsem zvezdicam, profesionalnim plesalcem in celotni ekipi POP TV za odlično izpeljan projekt. Posebna hvala pa mojemu soplesalcu Roku @rokkunaver za lepo plesno popotovanje. ???”

Vas zanima, s kom bo poletje preživel Rok Kunaver? Kliknite TU.

PREBERITE TUDI: Rok Kunaver: “Vsak začetek ima svoj konec”


Zadnje novičke

Prejšnji članekTu bosta dopustovala Teja Perjet in Jani Jugovic
Naslednji članekŽena soigralca Meghan Markle delila fotografijo s kraljeve poroke