Rok Kunaver, plesalec iz oddaje “Zvezde plešejo”, si po naporni sezoni zagotovo zasluži počitnice.

PREBERITE TUDI: Rok Kunaver: “Vsak začetek ima svoj konec”

Naporna sezona

Rok je dejal: “Jaz, se vračam, čeprav v resnici tudi med šovom jih nisem čisto zares zapusti, saj sem med šovom poleg vseh plesnih vaj odigral v mesecu še 25 predstav, v stare tirnice gledališča in gledališkega ustvarjanja. V petek, prvega junija, smo imeli premiero 70-letnice LGL-ja in v teh dneh imamo ponovitve in pripravljamo predstavo po motivih Bulgakovovega romana Mojster in Margareta. Naslednji teden pa pričenjam z študijem nove predstave za naslednjo sezono v režiji Vinka Möderendorferja z naslovom Kit na plaži.

S kom bo odšel na počitnice?

Konec meseca pa po naporni sezoni, v kateri sem zopet odigral okoli 150 predstav imel 4 premiere in še ta “mali” projekt Zvezde plešejo, pa se odpravljam na več kot zaslužene počitnice, ki pa jih z nestrpnostjo pričakujem, saj jih nameravam v dobrišni meri preživet s svojo novo partnerko Natalijo Gros in njeno čudovito hčerko Elo, vendar pa kljub tej novi ljubezni, sem si obljubil, da ne bom pustil, da bi motor nabral prveč prahu v garaži, tako da je v planu vsaj en daljši izlet tudi z motorjem v neznano.

Kaj pa bodo po oddaji Zvezde plešejo počeli drugi tekmovalci?

Martina Plohl bo veliko potovala – tako zaradi plesa kot zaradi lastnega počitka. Werner in Rebeka Dremelj sta zaposlena s snemanjem novega dueta.

Arnej Ivkovič, ki je plesal z Natalijo Bratkovič, se vrača v šolske klopi, saj se zanj začenja izpitno obdobje. Med drugim pa se vrača tudi v plesne dvorane, saj je čas valet, potrebno pa je sestaviti tudi nove koreografije za nastope, ki ga čakajo v prihodnje.

Kaj bosta skupnega še počela Maja Geršak in Gašper Rifelj?

Maja pravi:

Prvi moj načrt je ta, da odpotujem nazaj v Hong Kong k svojemu dragemu. Kar se tiče pa poslovnih načrtov, je definitivno naslednji velik projekt organizacija prvega Pro-am tekmovanja v Sloveniji z imenom Zeleni dotik. To vrsto tekmovanja želim postaviti na zemljevid Slovenije. Dogodek in pa celotno tekmovanje želim izpeljati na visokem nivoju, predvsem pa želim predstaviti to obliko tekmovanja celotni Sloveniji.

Gašper pa je izdal novico:

Trenutno pripravljam svojo novo skladbo, kmalu pa z Majo snemava moj novi videospot, kjer bova ponovno zaplesala. Rad bi, da bova najino plesno zgodbo zaključila na prav poseben način, zato sem jo tudi povabil v videospot. Potem me čaka promocija skladbe, junija imam ogromno nastopov, intervjujev. Že v tem mesecu začnem tudi z vajami za muzikal Madagaskar, kjer bom imel eno izmed glavnih vlog in sicer bom lev Alex. Junij bo res pester in naporen, si bom pa popolni odklop vzel julija, ko grem za tri tedne na dopust. Praktično od lanskega decembra še nisem bil prost, zato sam pri sebi čutim, da res potrebujem nekaj časa zase, da si napolnim baterije za vse stvari, ki me čakajo jeseni.

Našim plesočim zvezdam dolgčas zagotovo ne bo!

PREBERITE TUDI: Natalija Gros: “Iz šova odhajam napolnjena z novo življensko energijo”


Zadnje novičke

Prejšnji članekOna-on.com že petič išče par za Sanjsko poroko!
Naslednji članekTu bosta dopustovala Teja Perjet in Jani Jugovic