Finalna oddaja MasterChef Slovenija je postregla z napetim dogajanjem, saj je bil rezultat do zadnje minute izenačen. Za naziv sta se potegovala Sanja Sirk in Anže Kuplenik.

Skuhati sta morala predjed, glavno jed in zelo zahtevno sladico. Predjed je določil Bine, ki je kar sam izbral sestavine, katere sta morala uporabiti v jedi. Košarica se je razlikovala le po glavni sestavini, Anže je dobil kapesante, medtem ko je Sanja morala uporabiti lignje. Sodniki so nad obema jedema bili navdušeni, a je Anžetova jed bila bolje ocenjena.

Tako tesnega finala še ni bilo

Tekmovanje se je nadaljevalo z glavno jedjo, v kateri sta tekmovalca uporabila divjačino. Tudi tokrat so sodniki ostali brez besed, najbolj pa jih je navdušila Sanja, ki je po tej nalogi prevzela vodstvo.

masterchef Slovenija
Vir: Voyo.si

Odločala je sladica

Na koncu je ostala še samo sladica, ki pa ni bila mačji kašelj. Karim je namreč ustvaril sladico, ki je imela nešteto komponent, recept zanjo se je vil čez 10 strani, uporabljenih pa je bilo več kot 100 korakov. Prestrašena tekmovalca sta za izdelavo dobila 2 uri in pol. A je obema uspelo pripraviti to veličastno sladico. Anžetova je bila za odtenek lepša in bolje tehnično izvedena, zato je za dve točki na koncu premagal Sanjo in postal najmlajši zmagovalec oddaje MasterChef Slovenija in prvi zmagovalec, ki ne prihaja iz Primorske.

Vir: Voyo.si

Sanja ni bila razočarana, priznala je celo, da si je tudi sama želela, da zmaga Anže.

PREBERITE TUDI: Oboževalci oddaje Masterchef ogročeni


Zadnje novičke

Prejšnji članekLorella Flego pokazala svoje izklesano telo
Naslednji članekSe ločujeta tudi Ashton Kutcher in Mila Kunis?