Pred nami sta samo še dve kuharski oddaji, v katerih se bodo za naziv MasterChef pomerili Salome, Sara Rutar in Elvis Kudić.

V pestri sezoni so gostili ameriško tekmovalko slovenskih korenin Katrino Kozar, španskega chefa Jordija Batallerja, prvič ustvarili popoln krokenbuš, kuhali z eksotičnim mesom od kenguruja do krokodila, doživeli tisoč in en čustven trenutek od prvega Alminega objema tekmovalke do Karimove jeze …

Pred finalnim tednom so tekmovalce povprašali o najlepših spominih in o jedi, na katero so najbolj ponosni.

Jed, ki so jo pripravili v kuhinji MasterChef in so nanjo najbolj ponosni …

Salome: Sladki hamburger, ker sem iz nemogočega naredila mogoče, saj sem slan hamburger predelala v sladico in uporabila tri vrste zelenjave. Med njimi celo čebulo.

Sara: Huh, veliko je bilo jedi, ponosna sem na vsako posebej, ker res še sama nisem mogla verjeti, da ideje zmeraj tako hitro letijo. Nikoli nisem imela blokade, da ne bi vedela, kaj skuhati ali pripraviti. Izpostavim lahko izziv z krvavico. Na prvi pogled se ustrašiš, potem pa sem našla svojega Masterchefa v sebi in sestavila krožnik, ki je na koncu navdušil sodnike in tudi Katrino.

Elvis: Najbolj sem ponosen na izziv iz krvavice. Pripravil sem raviole, polnjene s karvavico, zraven pa so bili še slovenski okusi. Ta izziv sem zmagal in takrat sem si začel zaupati in res začutil, da spadam v oddajo MasterChef, da lahko pridem daleč.

Trenutek, ki jim je najbolj ostal v spominu …

Elvis: Definitivno obisk Katrine iz ameriškega MasterChefa! Dala mi je vedeti, da nemogoče ne obstaja in da če rad kuhaš, potem te v Masterchefu nima kaj skrbeti!

Sara: Spet lahko izpostavim obisk Katrine, ki me je še dodatno motivirala in res sem začutila, kaj je bistvo MasterChefa – da kuhaš z ljubeznijo in taka jed je potem vedno the best.

Salome: Najlepši trenutek je bil, ko je mama klicala v dvorano. Moram povedati, da je MasterChef tudi ene vrste terapija. Hvala POP TV za to lepo izkušnjo.
PREBERITE VEČ O NJENI IZKUŠNJI Z MAMO IN GANLJIVI IZPOVEDI >>

Kdo bo prejel 50.000 evrov, naziv Masterchef in pokal, bo znano v finalni oddaji, ki bo na sporedu 8. junija ob 21. uri, na POP TV.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazkrili presenetljive podrobnosti o prihajajočem filmu Mumija
Naslednji članekMirela Lapanović priznala: Moja situacija doma je zelo zapletena