Včeraj je finale tretje sezone MasterChefa spisal zgodovino, saj smo dobili prvo žensko zmagovalko, padel pa je tudi rekord glede gledanosti.

V epskem in zelo izenačenem finalnem dvoboju, v katerem sta Sara in Elvis pripravila trihodni meni, je slavila Sara. S sladico, ki ji lahko rečemo mojstrovina, je dokazala, da je kos tudi največjim kuharskim chefom, saj se je na moč približala originalu.

“Zadnje kuhanje v MasterChefu mi bo ostalo za vedno v spominu! Grdo sem se porezala, a kljub vsemu uspela do konca ostati fokusirana na cilj! Ponovno sem si dokazala, da lahko premikam vse meje in moja trma, vztrajnost, borbenost ter pozitiva so me pripeljali do naslova prve MasterChef Slovenije 2017. Čudovita izkušnja je za mano in zdaj si toliko bolj želim biti del kulinaričnega sveta,” je po zmagi povedala zmagovalka Sara Rutar.

 

“Boj je bil napet in v kuho sva vložila zadnje atome moči, ki so nama še ostali. Do zadnje sekunde nisva popustila in pripravila fantastične krožnike! Čeprav je bila na koncu Sara za kanček boljša, sem nase neizmerno ponosen in za svoja leta sem dokazal, da dobro prenašam tudi pritisk. Želim si ostati v kulinariki, kako, bomo pa še videli, kam me bo pot pripeljala,” pa je po epskem boju povedal Elvis.

Sinočnji finale kuharskega tekmovanja se je zapisal tudi v zgodovino, in sicer kot najbolj gledana oddaja MasterChef Slovenija doslej. Kuharski podvigi, vrhunski krožniki in neomajni sodniki so pred zaslone prikovali gledalce in poskrbeli, da je bila tretja sezona najbolj gledana sezona do zdaj. Prav zadnja, finalna oddaja, je s 15,6 % ratingom postala najbolj gledana epizoda vseh sezon. Oddajo si je v povprečju ogledalo kar 56 % gledalcev pred televizijskimi zasloni v živo in z zamikom na isti dan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekStančka Šukalo spregovorila o porodu in nevšečnostih
Naslednji članekMister Slovenije Tilen Grah bo izbrisal štajerske korenine?!