Mister Slovenije Tilen Grah razkriva, da je trdno odločen kaj bo »ko bo velik«. Že res, da je med najlepšimi moškimi v Sloveniji, ampak mladenič se je odločil, da bo svojo karizmo združil z željo po voditeljskih čevljih.

Svojo prvo večjo nalogo je opravil več kot odlično –  v Zagrebu je vodil gala velikonočni koncert J. S. Bacha. Trenutno se tako Tilen uči govorništva, najel je privatno učiteljico in učenje bo trajalo vsaj še nekaj mesecev: “Ja, če želim biti voditelj, moram znati lepo govoriti – pravilno knjižno slovensko. To tudi pomeni, da se bom moral znebiti štajerskega naglasa (smeh). Zanima me vodenje prireditev, kot tudi televizijsko vodenje. Z veseljem bi vodil tudi kakšne športne vsebine, saj zelo rad spremljam šport – še posebej našega Tima Gajserja na Šport TV, ki sicer nima prav veliko sreče zadnje čase.”

Ni pa vse samo delo in učenje. Tilen še vedno najde čas za zabavo – s Kingstoni bo Tilen za zaključek šolskega leta v Bovcu (24. junija). Bovec se bo tresel od dobrih vibracij. Vsestranski Tilen si ustvarja pot, ki mu bo zagotovo prinesla lepo prihodnost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija: Dočakali smo zgodovinski finale
Naslednji članekTom Cruise v trilerju po resničnih dogodkih