Novica, ki je zagotovo presenetila celotno Slovenijo. Saša Lendero in Miha Hercog se ločujeta. Miha je v izjavi povedal, da nikoli ni razumel…ampak je izbral.

Saša je v zelo ganljivi izpovedi povedala, da se njune poti ločujejo in da je njeno srce zlomljeno. Miha je povedal svojo verzijo. Oba pa sta razložila, da ostajata prijatelja in poslovna partnerja.

Vir: Instagram

Takole je Miha zapisal: “Življenje prinaša veliko izzivov… Včasih morda preveč, kot smo jih sposobni premagati…

Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih…

Bila je sva sorodna duši, ki je zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo…

Nikoli nisem razumel stiha – “Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni” …mogoče ga zdaj malo bolj razumem… ne vem, ampak izbral sem…

Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala, za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca!

Ker gre za zasebne zadeve ne dajem nobenih izjav in ne odgovarjam na nikakršna vprašanja, s Sašo pa ostaja v prijateljskih odnosih in poslovnih partnerjih!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSaša Lendero se ločuje! “Moje srce je zlomljeno”, je odkrito priznala
Naslednji članekAna Pusovnik razkrila spol prihajajočega dojenčka!