Novica, ki je nihče ni pričakoval. Saša Lendero in Miha Hercog se ločujeta.

Saša je na svojem družabnem omrežju z nami delila ganljiv zapis, v katerem je javnosti sporočila, da se z Mihom razhajata. Zanjo je vse skupaj zelo boleče in žalostno. Njeno srce je zlomljeno.

Vir: Instagram

Takole je zapisala:
“Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem.
Težko mi je! … Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati!
Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes.
Z bolečino in neskončno žalostjo, težko na duši in velikim kamnom v želodcu, zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko… a, izgleda, da je tudi to življenje.
Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno!
Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in upošteva, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca tako skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve…
In morda bom nekoč tudi jaz razumela…

Zahvaljujem se vsem, ki ste že dolgo časa marsikaj opazili in slutili, a niste hoteli z vprašanji še bolj otežiti situacije. Iskrena hvala tudi medijem, ki ste bili spoštljivi in ​​obzirni.

Dolgo nisem spregovorila… Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje.
In, kaj prinaša naprej? … Ne vem …
Vem pa, da se bom pogumno in z dvignjeno glavo soočila z vsem, kar prihaja, saj sem in ostajam – svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena!

Z Miho ostaja ljubezen in skrbna starša najini Arii, ter še vedno ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini.

Rada bi tudi povedala, da je s tem povedano vse, kar sem o najinem razhodu želela povedati in ne bom odgovorila na nobeno dodatno medijsko vprašanje. Hvala, ker razumete.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSanjska Tjaša Kramarič užaljena. Je šel Blaž Kričej Režek z besedami tokrat predaleč
Naslednji članekMiha Hercog je v izjavi o ločitvi povedal: “Nikoli nisem razumel…ampak izbral sem…”