Deli

Tanja Žagar se kljub nosečnosti in roku poroda, ki naj bi ga imela že v septembru, še vedno intenzivno posveča nastopom.

Jutri bo na primer nastopila v Kopru, prihodnjo nedeljo na veselici v Spodnji Polskavi, dan prej na prleškem sejmu v Ljutomeru, … Nič ne kaže na to, da se bo za nekaj časa poslovila od nastopanj, ampak bo očitno nastopala vse do konca in nove vloge, ko bo postala mama.

On na morju, Tanja ga pogreša …

Sicer velikost njenega trebuščka ne kaže, da bi lahko rodila v septembru, na spremembo v njenem telesu pa zagotovo kaže bujno oprsje, ki se je precej povečalo. Tanja ga ponosno razkazuje v majicah z dekolteji. In medtem ko naša energična pevka pridno dela, se njen Miki, ki je zdaj že skoraj potrjeno njen partner in tudi oče njenega otroka, namaka v morju. Privoščil si je razvajanje na luksuznih hrvaških Brionih, Tanja pa je malce namignila na to, da pogreša ravno njega, saj je pod eno od svojih fotografij zapisala: “Srce že ve… #tanjazagar #feelingood #loveisallaround #missyou #trbovlje”.

Miki potrdil, da je Tanjin!

Sicer pa je v odgovoru na enega od komentarjev pod njegovo sliko, Miki dovolj jasno potrdil to, da sta s Tanjo res skupaj. Zapisal je: Čao Gabriela! Vsak dan s Tanjo občudujeva vašega malega srčka! Prelepo! Uživajte.

Pričakujeta fantka?

Komentatorka njegove objave, ki se očitno z Mikijem in Tanjo dobro pozna, saj obadva spremljata odraščanje njenega otroka, je še dodala, da je prepričana, da bo njun srček prav tako neizmerno simpatičen kot njen. Je s tem izdala, da Tanja in Miki pričakujeta fantka?

Ugibanj je zdaj končno konec. Če smo prav uganili, bosta Miki in Tanja torej zibala nekje v septembru ali oktobru, postala pa bosta ponosna starša fantka.

 

Deli

1 KOMENTAR

  1. Nihče ne more graditi svoje sreče na nesreči nekoga drugega! Sram naj ju bo, ne pa, da pisarite vsak dan o teh dveh!

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.