Deli

‘Naj le traja’ je nova pesem Matjaža Kumlja. Pesem nosi nalezljiv poletni ritem, Matjaž pa je za piko na i k sodelovanju povabil še odličnega vokalista Anthonyja Icuaguja, s katerim sta odpela del pesmi v španščini in s tem dodala še več temperamenta.

Matjaž Kumelj je stari znanec in prekaljeni maček pevskih odrov. Svoj glasbeni talent je dokazal že v oddaji ‘Znan obraz ima svoj glas’, trenutno navdušuje v eni izmed glavnih vlog muzikala ‘Mamma mia’, ki še vedno podira rekorde gledanosti pri nas, in uspešno niza svoje avtorske skladbe v svoji glasbeni karieri. Leta 2012 je Matjaž pridobil tudi naziv najlepšega Slovenca in postal Mister Slovenije. Tudi to delo mu je pisano na kožo in kot pravi, se glasba in modeling odlično povezujeta.

Njegova balada ‘Kemija’, katero je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, je izšla pred dobrim letom dni; z Alenko pa sta že pri naslednji skladbi sodelovala v duetu ‘Kako, zakaj?’. Aprila smo ga nazadnje lahko gledali in poslušali na Slovenski popevki, kjer je prepričal s pesmijo ‘Po svoji poti’.

“Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast,” je povedal Matjaž.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.