V soboto zvečer je prišlo v srbskem šovu Parovi do razvrata, v katerem se je Mirela Lapanović, tako kot v Big Brotherju, predala strastem. S sotekmovalcem Milijem sta namreč skočila pod rjuhe. Čeprav se je ta pohvalil, da sta se ljubila kar trikrat, pa se je oglasila ena od gledalk, ki je trdila, da je bila Mirela posiljena in je Mili vse počel proti njeni volji.

Mirela Lapanović naj bi bila preveč omamljena od alkohola, zato se ni mogla braniti, po seksu pa se je zaklenila na stranišče, kamor so morali vdreti varnostniki, ker ni bila več sposobna, da bi prišla ven. Ko so jo rešili je bila nezavestna, nato pa so jo odstranili iz šova in ji nudili medicinsko pomoč. Včeraj zvečer se je že vrnila nazaj v hišo.

Njen zaročenec Andrej Laharnar je menda medtem ko Mirele v šovu ni bilo, že klical policijo, ni pa znano kakšno je sedaj njegovo mnenje po razvratni noči njegove zaročenke. Mirela je pred omenjenim razvratom, v intervjuju za srbski Happy TV izdala, da njen zaročenec razume situacijo, da se je v hiši poljubljala z dvema sotekmovalcema, ker ve, da ga ljubi. Pravi, da je v zaprtem prostoru težko vzdržati psihični pritisk in upa, da doma ne bo težav. O situaciji z Andrejem bo razmišljala, ko bo pršla iz hiše. Zaveda se tudi, da je mogoče, da ji bo Andrej obrnil hrbet in bi to razumela. Zase pravi, da je močna in bi preživela tudi njegov odhod, ter si življenje uredila kot samska ženska.

Ne vemo, kaj bi o Andrejevem mnenje Mirela povedala sedaj, ko se je predala strastem pod rjuhami. Jo bo on res še čakal? Pred vstopom v hišo mu je namreč obljubila, da se dogodki iz hiše Big Brother ne bodo ponovili in se ne bo predajala drugim moškim, Mirela pa je vse ponovila …


Zadnje novičke

Prejšnji članekDekle zvezdnika serije Beg iz zapora spregovorilo o posilstvu
Naslednji članekPrinc Harry prvič v javnosti poljubil Meghan Markle