Ni dneva v resničnostnem šovu Parovi, da ne bi Slovenka Mirela Lapanović šokirala, presenetila in s tem povečala gledanost.

Včeraj je, medtem ko so se drugi zabavali in smejali, povsem mirno in zaskrbljeno sedela. Povedala je, da ji zamuja menstruacija in da jo skrbi, da je noseča. Vendar upa, da je vse skupaj samo zaradi stresa. Medtem Mili ves srečen izdaja skrivnosti prve poročne noči z njo, z nasmeškom na obrazu pove, da ni pazil.

Mirela Lapanović in Mili
Bosta mladoporočenca tudi starša? (vir: HappyTV)

Spomnimo: Mirela je v šov Parovi prišla, ko je še bila zaročena z Andrejem. Kasneje je vročo noč preživela z Milijem, ga najprej obtožila posilstva, nato izjavila, da ga ljubi. Medtem je njen zaročenec odšel v Srbijo po Mirelo, vendar se ni želela vrniti. Z Milijem je ljubimkala naprej, vse dokler Andreju ni bilo dovolj in je razdrl zaroko, medtem se je Mirela v šovu že poročila z Milutinom Radosavljevićem, ali Milijem. Sedaj pa je morda celo noseča?

Hm.. Ob vsem tem dogajanju, verjamemo, da ji menstruacija zamuja samo zaradi stresa. No, morda pa ne in bo zopet mamica. Bi lahko oče bil tudi Andrej?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBrad Pitt obžaluje, da je zapustil lepotico Jennifer Aniston?
Naslednji članekFoto! Znani obrazi so se predajali temu užitku …

1 komentar

  1. Andrej ne more biti oče, če je ona ze tri mesece v šovu, če je res noseča, je oče Mili in nihče drug. Sicer pa-zanjo res škoda besed.

Comments are closed.