Mirela Lapanović pravi, da je zaključila poglavje, ki se je končalo s fizičnim nasiljem moškega, v katerega se je zaljubila v šovu Parovi.

Ta del njenega življenja zaključuje in o njem ne želi več govoriti. Pravi, da gre življenje dalje, vse ostalo pa prepušča odvetnikom, tožilcu in policiji, ki bodo ukrepali glede nasilja, ki ga je nad njo izvajal Milutin Radosavljević. Mirela želi, da pozabi vse slabo in življenje nadaljuje mirno. “Ni lahko, a je to moja borba in če imate malo srca, to spoštujte,” je sporočila vsem svojim prijateljem na Facebooku.

Pisali smo, da se je Mirela k Milutinu Radosavljeviću kmalu po koncu šova odpravila v Beograd, nato pa sta ji življenje rešila prijatelja, saj je bila tam večkrat pretepena. Njena prijateljica Rebeka je namreč razkrila, da je dobila Mirelino sporočilo, ki je bilo klic v sili. Mili se je nad njo večkrat fizično znesel in jo imel zaklenjeno v stanovanju. Po prihodu policije je bila menda Mirela v slabem stanju. Policisti so Milutina vklenili in odpeljali. Dobil je tudi prepoved približevanja. Mirela si je menda nekaj časa s pudrom prikrivala modrice, tako, da je nasilje nad njo trajalo nekaj časa.

Je pa sedaj poprosila tudi prijateljico Rebeko, da o tem dogodku več ne razpravlja z ljudmi, ne objavlja člankov, ki se tičejo Mirelinega problema in ne snema posnetkov v živo. “Hvala, da si prišla z Borutom, ki sem ga v tem peklu prosila za pomoč, a sem sedaj na varnem in zato me vse kar objavljaš, spravlja nazaj v ta pekel.”

Pravi, da je močna ženska in da bo tudi to premagala, ter nekega dne ponovno verjela v ljubezen.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBen Affleck naokrog z novo, Jennifer Garner z njegovo mamo!
Naslednji članekWerner po prihodu z Maldivov nadaljuje boj